header

Huur een vakantieverblijf aan de Costa Blanca !!!

Huur uw vakantie villa met de hartelijke service van Holiday Rental Reyniers ter plaatse.
Ontdek de parelwitte stranden aan de Costa Blanca, hier wil je zeker weten naar toe.
Genieten van zon, zee, rust of een sportief verblijf.

Vakantiehuizen, appartementen en villa's huren in deze regio's

Huur uw vakantiehuis met de hartelijke fullservice van Holiday Rental Reyniers ter plaatse. Jouw verblijf in één van de vakantiehuizen in Moraira, Benissa, Calpe, Altea, Javea. Gewoon reserveren en genieten aan je privézwembad of aan het strand. Het maken van een wandeling en genieten op het terras van een lekker drankje en of een hapje. Hier vinden jullie de paradijselijke stranden, prachtige natuur en mooie baaien. Kom hier helemaal tot rust aan je woning in de mooie natuur. Kies een vakantiewoning die bij jullie past en waar de woning klaar is, de bedden zijn opgemaakt, de ligbedden en parasols klaarstaan en wij jullie staan op te wachten.

Verhuur je vakantiehuis met Holiday Rental Reyniers

Verhuur je huis of appartement met Holiday Rental Reyniers en ontdek waar we jou mee kunnen helpen.

Duizenden tevreden klanten

Holiday Rental Reyniers is een jong en dynamisch verhuurberijf dat beschikt over een hoog percentage terugkerende gasten. Ook een groot deel van onze woningen is al jaren voorzien van onze uitstekende service. Ook hebben wij sinds kort ons aanbod kunnen uitbreiden met enkele nieuwe woningen wat ook een verdienste is van de goede werking van ons bedrijf. De kwaliteit die Holiday Rental Reyniers biedt aan zowel de huiseigenaren als de huurders dragen wij dan ook enorm hoog in het vaandel. Dit resulteert dan ook steeds in vele tevreden klanten. Voor ons een boost om er steeds met volle moed en overtuiging tegen aan te gaan.

Met twee benen in het gebied zelf

Wij van Holiday Rental Reyniers trachten er steeds naar jullie als verhuurders en huurders zo goed mogen te helpen. Voor ons is het natuurlijk veel makkelijker om voor jullie klaar te staan doordat we wonen temidden van ons eigen werkgebied. De meerwaarde hiervan is dat we het gebied beter kennen en jullie zo vlugger kunnen helpen en tegemoet kunnen komen aan jullie noden.

Eigen technische dienst

Bent u op zoek naar een bedrijf met ervaring en inzicht voor het technisch en of onderhoud van uw woning? Wij van Holiday Rental Reyniers helpen u graag verder. Onze mensen staan steeds tot uw dienst. Wij beschikken over een goed team dat steeds tot uw dienst staat voor de dringende noodzakelijke interventies. Voor de andere klusjes beschikken wij ook over de nodige kennis en staan wij ook steeds tot uw dienst. Wij komen steeds langs voor een gesprek en luisteren naar de noden en te kijken wat er nodig is. Hierna maken wij steeds kosteloos een prijsofferte op, zodat jullie weten waar jullie aan toe zijn. Bent u zoek naar een gedreven en actief bedrijf voor het realiseren of oplossen van alle zaken in en rondom uw woning? Twijfel dan zeker niet en neem contact met ons op.
Wij staan in voor:
- schoonmaak - tuinonderhoud - zwembad onderhoud - schilderwerken binnen en buiten - airconditioning - loodgieter - electra - verbouwingen groot en klein - en nog veel meer

Persoonlijke ontvangst

Wij van Holiday Rental Reyniers zijn een familiebedrijf en staan er dan ook voor in dat iedereen zich thuis voelt. Wij houden van de warmte en gezelligheid en willen jullie dat dan ook bieden tijdens jullie verblijf. Daarom trachten wij ernaar te streven om jullie steeds persoonlijk te ontvangen op een vooraf afgesproken plaats en tijdstip. Indien mogelijk ontvangen wij jullie bij aankomst aan de woning zelf en natuurlijk na jullie verblijf wuiven we jullie ook weer uit. Wanneer dit niet lukt spreken we af op een vooraf afgesproken locatie en begeleiden we jullie naar de woning of ontvangen wij jullie op ons kantoor en geven we jullie de juiste locatie van de woning door. Tijdens jullie verblijf trachten wij er dan ook voor te zorgen dat jullie ten volle kunnen genieten van de woning. Wij zijn dan ook steeds telefonisch bereikbaar overdag tussen 8u en 20u en voor DRINGENDE gevallen ook daarbuiten.

Holiday Rental Reyniers

Wij zijn een familiebedrijf dat een bestaand verhuurbedrijf heeft overgenomen in 2019. Wij staan er dan ook voor in om steeds te vernieuwen en uit te breiden. Alle onze mensen staan er voor in om ons bedrijf te maken tot wat het nu is: een fris en nuchter familiebedrijf dat mooi werk levert. Ieder heeft zo zijn eigen rol. Het centrale punt in ons bedrijf is zeker en vast het persoonlijke contact met de klanten. Hier is de juiste combinatie van vakkundige specialisten met hun eigen karakter, de 'key tot succes'. Bij Holiday Rental Reyniers kunt u bouwen op een grote betrokkenheid, de juiste mentaliteit, passie voor het vak en kwaliteit. Een vakantie is voor iedereen wat anders. Zo kijken kinderen vaak uit naar waterpret in het prive zwembad en is jong en oud steeds te vinden voor een hapje en drankje op het privé terras. Wij leggen de lat hoog als het gaat om service, kwaliteit, zekerheid en integriteit. Wij streven er dan ook naar om aan al uw verwachtingen te voldoen. Wij zien jullie heel graag komen maar tevens ook heel graag terugkomen. Wij onderscheiden ons in het bijzonder door de uitstekende service te bieden die u verdient. Of het nu gaat om het in orde maken van uw vakntieverblijf, uw ontvangst, onze technische dienst of service? Wij hebben het allemaal uitstekend geregeld waardoor u een heerlijke vakantie tegemoet gaat.