Diensten

header

Bij ons kan u terecht voor al uw vragen

Wij van holiday Rental Reyniers staan in voor een Full service.
Wat wil dat zeggen?
Wij staan in voor het verhuur van uw vakantiewoning, service voor de huurders van uw woning, onderhoud van uw woning binnen en buiten alsook uw zwembad, klussen in en rond uw woning, aankoop en verkoop van een woning, en nog veel meer.

Verhuur service

Een huis in Spanje is een droom. Als eigenaar van een woning in Spanje weet u dat als geen ander. Het heerlijke klimaat, de prachtige natuur en de eindeloze stranden maken van een huis in Spanje een rijk bezit. Met een samenwerking met Holiday Rental Reyniers als lokale service organisatie voelt het niet alsof de verhuur van uw woning een tweede baan is. Holiday Rental Reyniers levert verhuur service ter plaatse en is gevestigd midden tussen de accommodaties.
De belangrijkste werkzaamheden van Holiday Rental Reyniers zijn ter plaatse, het verlenen van alle diensten met de betrekking tot de verhuur zoals: het aanmelden van de woning bij de Generalid de Valencia, het aanmelden van de gasten bij de Guardi Civil, verzorgen van het bed- en badlinnen, ontvangen van jullie als gast, eindinspectie en eindschoonmaak.
Terwijl wij reclame maken voor uw huis, de communicatie met de gasten overnemen, de betalingen verwerken, een uitgebreide uitleg en service over uw woning aan de gasten verzorgen en de finale oplevering en inspectie aan het einde van de verhuurperiode kan jij als huiseigenaar met een gerust hart ontspannen.

Onderhoud service

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het technisch beheer en onderhoud van uw woning, tuin en zwembad? Holiday Rental reyniers helpt u graag. Wij gaan voor u aan de slag met onze ervaren mensen en maken uw wensen waar. Onze kracht is een creatief, ijzersterk en flexibel team met veel ervaring en scherp inzicht.
Wij zijn trots op onze klanten en op ons werk, wij trachten er dan ook naar dat onze klanten trots kunnen zijn op ons.
Neem contact op met Holiday Rental Reyniers en we gaan samen van start met een kennismakend gesprek. Indien nodig bieden wij jullie dan een gratis prijsofferte aan. Kortom, zijn jullie op zoek naar een gedreven en actief bedrijf voor het realiseren en oplossen van aale zaken in en romdom uw woning? Twijfel zeker niet en neem contact op met ons.
Deze taken regelen wij voor u:
- schoonmaak - tuinonderhoud - zwembad onderhoud - schilderwerken binnen en buiten - airconditioning - loodgieter - electra - verbouwingen groot en klein - en nog veel meer

Huiseigenaren service

Met wij bedoelen we meer dan wij alleen. Want samen staan wij…, juist ja, sterk. Natuurlijk zien wij onszelf als professionals. Maar wat ons betreft is een vraagstuk niet ‘u vraagt, wij adviseren’. Ons werk is een wisselwerking tussen onze medewerkers, accountants en administratie deskundigen. Een mix die altijd werkt. Noem onze mensen maar de regisseurs en ons bureau de regiekamer. Eentje waar de koffie altijd lekker is (en de thee trouwens ook). Wij zorgen voor de afhandeling van allerlei soorten klachten, communicatie met overheid, nutsbedrijven, invoeren van uw auto, postservice, afhandeling van zaken bij overlijden, testament (via een notaris), begeleiding bij ziekenhuisopname, bemiddeling bij geschillen en de neuzen dezelfde kant op bonjouren.

Verkoop service

Wij van Holiday Rental Reyniers helpen je ook bij het verkopen of aankopen van uw woning. Door de vele ervaring en kennis van de woningmarkt staan wij klaar om je droomhuis te vinden, het maximale uit de verkoop van je huis te halen of je te ondersteunen bij alle zaken die je van een betrokken makelaar verwacht.
Wij van Holiday Rental Reyniers gaan er dan ook voor om je woning te verkopen, of je 'nieuwe' villa te vinden.
Wij zijn jou geschikte makelaar, persoonlijk en betrokken, enthousiast met een ruime ervaring.