Appartement Calpe

Calpe, España
4 2 1 1

Accommodatie

Dit mooie appartement is gelegen op 5 minuten stappen van het strand van La Fossa en ongeveer 3 km stappen van het oude centrum van de stad Calpe. Het is gelegen naast de Mercadona dus winkelen is geen enkel probleem.
Je kan er genieten van de gezelligheid en rust met twee tor vier personen.
Er is ook een parkeerruimte voor 1 wagen binnen de afgesloten omheining van het gebouw.
Huisdieren zijn niet toegelaten in het appartement en roken is binnen ook verboden.

Binnen

Je kan het appartement betreden via de trap of de lift.
Het appartement beschikt over een volledig gerenoveerde keuken met alle nutsvoorzieningen en totaal vernieuwde leefruimte voorzien van airco. De keuken is ook voorzien van een wasmachine en afwasmachine.
De grote slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. De tweede slaapkamer beschikt over twee persoonsbed met een eenpersoons bovenslaper.
De badkamer is ook vrij recent volledig gerenoveerd en heeft een douche, wastafel en toilet.

Buiten

Natuurlijk kan je ook hier genoten op het terras dat voorzien is van een tafel en stoelen en eventueel nog ruimte heeft om een wasrekje te plaatsen om je handdoeken of dergelijke.
Natuurlijk kan je ook op het terras genieten van alle rust of een heerlijke maaltijd. Dit kan gebeuren aan de tafel voorzien van 6 stoelen of in de gezellige lounge voorzien voor 4 personen.

Omgeving

Het appartement is op wandelafstand van het oude gedeelte van Calpe. Naast de deur is dan ook de Mercadona. Verder is natuurlijk in de omgeving nog meerdere grootwarenhuizen. Maar natuurlijk kom je niet alleen om te gaan winkelen. Je kan een beetje verder wandelen en dan kom je op nog geen 5 min verder stappen aan de zee en het strand. Voor de mensen die nog meer willen genieten gaan dan natuurlijk nog ietsje verder en komen aan de talrijke cafeetjes, bars en restaurants.

Voorzieningen

Keuken en eethoek

  • Borden en bestek
  • Wijnglazen