Casa Paraiso

Benissa, España
8 4 3 2

Accommodatie

Licentienummer: In aanvraag
Casa Paraiso ligt in Benissa coast en biedt slaapgelegenheid voor 8 personen. Het is op 6 km afstand van Parròquia Puríssima i Sant Pere Apòstol. Het is op 6 km gelegen van het dorp Benissa. Op nog geen 600 meter van de woning bevindt zich restaurant Pic D'Or en Vive Bonito.

Binnen

De woning beschikt over vier slaapkamers en drie badkamers. Alle badkamers beschikken over een wastafel, wc en bad. Eèn badkamer beschikt oveer een douche. Het is dan ook zalig om vauit je kamer kunnen te genieten van het uitzicht op de mooie tuin. In de koudere wintermaanden kan je binnen vertoeven aan de warmte en sfeer van de open haard. De keuken geeft de megelijkheid om lekker te koken en natuurlijk en natuurlijk ook is ze uitgerust met een afwasmachine om nog meer te kunnen genieten van de vakantie.
Binnen vinden jullie ook nog een salon om in te vertoeven en indien jullie wensen kunnen jullie ook genieten van een maaltijd in de eetkamer.

Buiten

De woning heeft een prachtige tuin om in te vertoeven en natuurlijk ook een ruim prive zwembad dat voorzien is van ligstoelen. Je hebt ook een mooie lougset waar je kan genieten van de rust en een glaasje. Buiten op het overdekt terras is het zalig om te geniten van een heerlijke maaltijd en het prachtige uitzicht.

Voorzieningen

Buiten

  • Lounge

Keuken en eethoek

  • Borden en bestek
  • Wijnglazen
  • Kinderborden- en bestek

Slaapkamer en was

  • Kledinghangers